• Lyctum d.o.o, Svetomira Đukića 24, 11283 Beograd - Zemun, Srbija

O NAMA

Firma Lyctum iz Beograda tokom svog dugogodišnjeg i uspešnog poslovanja zaslužno se našla među liderima na domaćem tržištu u više segmenata. Sklop dobrih ideja, osluškivanje potreba klijenata i timski rad su se pokazali kao dobra kombinacija za realizaciju planova i ispunjenje ciljeva.

Lyctum je lider u segmentu aluminijumskih i staklenih ograda, aluminijumskih okapnica i PVC podrozorskih dasaka. Osnovna delatnost firme je prodaja profila, okova, ravnih i ukrasnih panela, guma za zaptivanje, građevinske hemije, ručnog i mašinskog alata i šrafovske robe za aluminijumsku bravariju i PVC stolariju.

VIZIJA

Naša vizija je da postanemo lideri u svim našim aktivnostima, inovacijama i u načinu poslovanja. Nastojimo da delujemo proaktivno kroz upravljanje i transparentnost u poslovanju sa saradnicima.

MISIJA

Omogućiti najviši nivo standardne usluge našim saradnicima, obezbediti mogućnost za karijeru naših zaposlenih i kontinuiranu podršku našoj društvenoj zajednici.

Pored osvojenog domaćeg tržišta, Lyctum nastoji da proširi mrežu poslovanja i na zemlje regiona. Od aprila 2014. godine imamo svoj magacin i prodajni tim i u Crnoj Gori, a vizija za naredni period je saradnja sa predstavnicima kako na tržištu Bosne i Hercegovine, Makedonije tako i ulazak na tržiste republike Hrvatske. Želimo da nađemo saradnike koji će na najbolji način predstaviti proizvode iz našeg asortimana i učiniti ih dostupnim krajnjim potrošačima.

Lyctum zgrada
Lyctum dvorište
Lyctum zgrada

ISTORIJA

2007

Osnivanje firme

Firma je osnovana 2007. godine sa željom da postanemo lideri na tržištu aluminijumskih i staklenih ograda i gelendera.
2009

Proširenje poslovanja

Veoma važna godina za nas u kojoj smo se odlučili da proširimo kapacitete poslovanja i da se preselimo u iznajmljeni poslovni prostor od 1000 m2.
2014

Crna Gora

Odlučili smo se za korak više i otvorili smo predstavništvo i magacin u Podgorici. Iznajmili smo prostor od 600 m2 i započeli prodaju na teritoriji Crne Gore.
2015

Novi poslovni prostor

Ova godina nam je bila od izuzetnog značaja za poslovanje. Uselili smo se u sopstveni poslovni prostor od 1,600 m2 sa željom da unapredimo poslovanje.
2018

Proširenje poslovnog prostora

Shvatili smo da je vreme za proširenje poslovnog prostora pa smo se odlučili za izgradnju magacinskog prostora od 1,200 m2.

LYCTUM TIM 2018

Lyctum tim 2018
PREUZMITE CENOVNIK STAKLENIH OGRADA
Download