• Lyctum d.o.o, Svetomira Đukića 24, 11283 Beograd - Zemun, Srbija

Staklene ograde su definitivno proizvod koji je u trendu. One predstavljaju apsolutnu transparentnost za Vaše ideje. Mogu se montirati na balkonima, stepeništu u stambenim zgradama i kućama, kao i zaštitne ograde na stadionima i u javnim objektima.

U zavisnosti od tipa montaže staklenih ograda možemo Vam ponuditi nasadne, usadne i stranične sisteme. Izbor sistema definitivno definiše više faktora a jedan od najvažnijih je mesto na kom se isti ugrađuje.

Naše sisteme odlikuje sofisticirani dizajn i odličan kvalitet. Još jedna od odlika staklenih ograda je da se sklapaju brzo i veoma lako što veoma štedi Vaše vreme i novac. Podrška koju pružamo arhitektama za vreme projektovanja detalja staklenih ograda veoma olakšava rad ljudima na terenu koji vrše montažu.

Veličina Vašeg projekta nama ne predstavlja problem već uživanje. Nama je cilj da ostanemo broj 1 na tržištu u domenu ograda. Zbog toga se konstantno trudimo da naše sisteme proširimo i unapredimo. Pomoći ćemo Vam u svakoj fazi projekta da nađete pravo rešenje i da na kraju budete zadovoljni i dobijete kvalitetni proizvod.

Sistemi parapetnih strukturalnih staklenih ograda pružaju vam pogled bez barijera kroz savršeni spoj aluminijuma i stakla. Staklene ograde svakako podižu i vrednost same nekretnine. Staklene ograde su dizajnirane i prilagođene ukusu klijenata i shodno zahtevu, možemo pronaći adekvatno rešenje kroz estetsko/tehnički aspekt. Širok izbor sistema omogućava ne samo izbor, već i svoj stil.

Ukoliko ne vidite opciju koja odgovara vašim potrebama, molimo vas kontaktirajte nas direktno. Odeljenje za specijalne konstrukcije vam stoji na raspolaganju.

dwg

DWG fajlovi su dostupni po zahtevu

KONTAKT

Za ugradnju staklene ograde, Lyctum vam nudi veliki izbor sistema. Površina na koju se ugrađuje ograda svakako utiče na izbor rešenja, vrstu instalacije i način montaže kao i definisanje spoljnjeg opterećenja.

U sistemu staklenih ograda Elegant možete pronaći veliki izbor aluminijumskih rukohvata. Rukohvati se inače montiraju na vrh stakla u slučaju kada su stakla u potpunosti okaljena. Na Vama ostaje da izabete rukohvat koji se najbolje uklapa u Vaš projekat. Rukohvati dolaze zajedno sa EPDM gumom i dostupni su za stakla debljine od 16 i 20mm.

Cenovnik staklenih ograda redovno se ažurira. Sistemi koji se nalaze u cenovniku uvek su dostupni na stanju. Cene sistema koji se ne nalaze u našem cenovniku dostupne su isključivo po upitu. Vrednosti su izražene u evrima sa uračunatim PDV-om, plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti.

PREUZMITE CENOVNIK STAKLENIH OGRADA
Download