• Lyctum d.o.o, Svetomira Đukića 24, 11283 Beograd - Zemun, Srbija

Aluminijumske staklene ograde su proizvod koji spada u nasadni i stranični tip ograda. Mogu se montirati na stepeništu, balkonima stambenih zgradama i kuća kao i u javnim objektima. Sisteme koje uvek imamo u ponudi odlikuje kvalitetna površinska zaštita, popularna eloksaža, koja omogućava dugotrajnost i zaštitu od spoljašnjih uticaja. Dok po Vašem zahtevu profili sistema mogu biti plastificirani ili sublimirani u dekorima drveta.

U zavisnosti od tipa aluminijumskih staklenih ograda nudimo Vam dve varijante završne obrade. Najpopularniji tip obrade je silver tj popularni visoki sjaj i boju inoks ograda, na tržištu poznata kao bronza koja je za nijansu tamnija. Izbor sistema se definiše kroz više faktora a mi smo tu da Vam obezbedimo dovoljan broj informacija i ponudimo rešenje na osnovu mesta gde se aluminijumske staklene ograde ugrađuju.

Svih 26 sistema odlikuje odličan kvalitet. Ogradni sistemi koje mi nudimo su dostupni u okruglim i kvadratnim varijantama. Još jedna od važnih odlika aluminijumskih staklenih ograda je mogućnost brzog sklapanja, po sistemu ograda „uradi sam“ što poprilično štedi Vaš novac i vreme.

Kao i kod strukturalnih staklenih ograda podrška koju pružamo arhitektama za vreme projektovanja detalja aluminijumskih ograda veoma olakšava rad ljudima na terenu koji montiraju iste.

Već 11 godina se trudimo da ostanemo broj 1 na tržištu u domenu aluminijumskih ograda. To je rezultat rada ekipe koja neprestano radi na poboljšanju usluge i samog proizvoda. Konstantno se zalažemo za proširenje sistema za aluminijumske ograde i da unapredimo iste. Trudimo se da Vam pomognemo u svakoj fazi Vašeg projekta kako bismo zajednički izbegli sve potencijalne probleme. Nama je najvažnije da Vi na kraju budete zadovoljni sa kvalitetnim proizvodom.

Ukoliko ne vidite opciju koja odgovara vašim potrebama, slobodno nas kontaktirajte direktno. Odeljenje za specijalne konstrukcije Vam stoji na raspolaganju.

PREUZMITE KATALOG ALUMINIJUMSKIH STAKLENIH OGRADA
Download