• Lyctum d.o.o, Svetomira Đukića 24, 11283 Beograd - Zemun, Srbija

Uslovi korišćenja

Korišćenjem web sajta www.staklene-ograde.com automatski prihvatate uslove korišćenja.

Tokom korišćenja nekog od gore navedenog web sajta korisnici su dužni da pročitaju pravila korišćenja istih. Samim korišćenjem portala se smatra da su ih korisnici razumeli u potpunosti.

Sadržaji sajta www.staklene-ograde.com su preuzeti od aktuelnih dobavljača sa kojima Lyctum d.o.o poseduje ugovor o saradnji. Informacije koje se nalaze na sajtu su preuzete sa njihovih oficijalnih stranica.

Distribuiranje sadržaja čiji je vlasnik Lyctum d.o.o. je dozvoljeno samo uz prethodnu dozvolu firme Lyctum d.o.o. Dozvolu za korišćenje možete zatražiti putem „Kontakt formulara

Posedujemo nalog na YouTube portalu: www.youtube.com/lyctum i nismo odgovorni za prikazivanje sadržaja nakon završetka klipa koji je obeležen pod „Related“.

Distirbuiranje YouTube sadržaja je dozvoljeno bez prethodne dozvole firme Lyctum d.o.o.

Sajt www.staklene-ograde.com se oglašava isključivo na Google AdWords reklamama.

Sajt www.staklene-ograde.com poštuje autorska prava i ukoliko kojim slučajem dođe do kršenja istih uklonićemo sporne sadržaje.

Lyctum d.o.o se ne smatra odgovornim za zloupotrebu sadržaja sa ovog sajta i za štetu nastalu tokom korišćenja.

Sajt www.staklene-ograde.com obezbeđuje informacije koje su potrebne korisnicima za lakšu upotrebu proizvoda firme Lyctum d.o.o.

Galerija slika www.staklene-ograde.com portala se nalazi na zvaničnoj Facebook stranici. Ne odgovaramo za sadržaje koji se nalaze izvan zvanične Facebook stranice firme Lyctum d.o.o.

Korišćenje slika sa Facebook portala je dozvoljeno uz prethodno obaveštenje firme Lyctum d.o.o.

Sajt www.staklene-ograde.com sadrži linkove ka spoljnim stranicama i ne odgovara za njihov sadržaj.

Materijali koji se nalaze na sajtu www.staklene-ograde.com su podložni promenama i to bez prethodnog obaveštavanja korisnika.

Svoje korisnike o novitetima obaveštavamo putem e-mail, Twitter, Facebook i SMS marketinga.

Putem Google Analytics-a pratimo posećenost stranica i iste podatke koristimo za unapređenje sajta.

Na sajtu www.staklene-ograde.com uslovi korišćenja mogu biti izmenjeni u saglasnosti sa promenom politike firme Lyctum d.o.o. i nismo u obavezi da prilikom promene uslova korišćenja obavestimo korisnike.

Korišćenjem sajta www.staklene-ograde.com prihvatate sve uslove korišćenja i saglasni ste da sadržaje nećete koristiti u nezakonite svrhe.

Pravila o privatnosti
Opšti uslovi poslovanja